Bogárháton mese tavasz

Bogárháton tavaszi, mesés előadás élő rovarokkal

Bogárháton program 2018. márciustól, kapcsolódva a március 22-ki "Víz világnapjához".

Bogárréti tavasz, szabadítsuk ki a vízitündért!

Bogárrét lakóin úrrá lesz az izgalom a tavasz kezdetén. Időközben Fodrozót a vízi tündért elvarázsolta egy gonosz manó. A rét lakói szeretnék kiszabadítani, hogy a vizek szabadon fodrozódhassanak, megindulhasson az olvadás, a patakok újból megteljenek.

Mint mindig, most is számíthatnak a kis lakók a Bogaras bácsi és a kicsit félénk Katica, nem utolsó sorban pedig a közönség segítségére.

Különleges feladatokat kell végrehajtani a közönség tagjaiból kiválasztott szereplőknek, akik a rovarok bőrébe bújnak, miközben a közönség maketteket, érdekes élő rovarokat is megismerhet. (Képgaléria Itt)

Az előadás meseszerűen mutatja be, hogyan ébred a természet tavasszal, milyen rovarokkal találkozhatunk, hogyan élik mindennapjaikat. A bemutató interaktív, élménypedagógiai és fejlesztő pedagógiai alapon nyugvó játékos foglalkozás egyben.

Ajánljuk művelődési házaknak, könyvtáraknak, iskoláknak, óvodáknak, akár a Víz világnapjához kötődően, fesztiválokra, falunapokra, de önmagában is nagyszerű program lehet.

Kiegészítő foglalkozásként (felár ellenében) gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk. 

Bogárrét a Pilisben, egy nagy tölgyes közepén fekszik. Gubó manó, a rét védelmezője elvarázsolta, így csak a jó emberek láthatják. Lakói: Baltazár a szarvasbogár, Csíkos a csíkos hátú poloska, Manfréd, a zöld rózsabogár, Bömbi a hernyó, Cirpegi, a mezei tücsök és a többiek, akik sok izgalmas kalandon mennek keresztül.

A réten lakó bogarak mindennapjaiba pillanthatunk bele a „Bogárréti meséken” keresztül. A Bogárháton bemutatók 2017-ben a mesékhez kapcsolódó tematikus előadásokat is ajánlanak.

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk.

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!