Könyvtáraknak

Olvass könyvet Bogárháton!

Bogárháton könyvtári témanapok 

Ajánlunk keretmesés programot és környezeti nevelés programot.

A Bogárháton 2017-es őszi-téli ajánlata

A programhoz ajánlott előadások:

- Egy vagy több állomásos környezeti nevelési programok óvodások és iskolások részére

((bővebben Iskolai Bogárháton és Óvodai Bogárháton).

A bemutatón kiállított makettek, élő példányok ismerhetők meg, és interaktív játékokkal ismertetjük meg a rovarok egyes tulajdonságait.

-  Mesés előadások a rovarok világából (bővebben ITT)

Muslinca Ica mustot készít

(A programról bővebben Ide kattintva olvashat)

Ki bújik az avar alá?

(a meséről bővebben itt)

Bogárháton mentsük meg a Földet!

(a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárréti Mikulás

( a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárréti karácsony

(a programról bővebben Itt olvashat)

Bogárháton jelmezbál, avagy mi a "mimikri"?

 (a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárháton utazásaink a csodálatos rovarvilág megismertetését, a természet védelmének, a környezettudatos életmódnak a fontosságát mutatják be, mindezt élménypedagógiai módszerekkel, mesés elemekkel, szórakoztató előadás formájában.

Az előadások tematikus programként beilleszthetők a könyvtár műsorrendjébe. A bemutató végén a makettek, élő példányok kézbe vehetők, kiállításszerűen, interaktívan megtekinthetők.  Szervesen hozzákapcsolva a könyvtár kiállíthatja, bemutathatja természettel foglalkozó könyvajánlóját, bogaras, állatos mesekönyveit.  A közös bemutató egyben a környezettudatosságot is erősíti, hiszen fontos célt is szolgálnak: a kölcsönzéssel hosszú távon akár az erdők védelméhez is hozzájárulunk, hiszen vannak könyvek, amiket nem feltétlenül kell megvennünk.

Ajánljuk a kapcsolatfelvételt óvodákkal, iskolákkal és a programot tanítási időben (ovinál délelőtt, iskolánál akár napközi idején) is le tudjuk bonyolítani. Így a létszám is biztosított. Hétvégén és esti időben is vállalunk fellépést.

Helyigény: nagyobb előadóterem iskola, óvoda meghívása esetén, egyéb esetben kisebb klubterem vagy egy nagyobb könyvtár kölcsönzési terme.

Rugalmasan változtatunk a programon, mindig alkalmazkodunk a megrendelő igényeihezEbben is rejlik a program népszerűsége, hiszen minden korosztályban és változatos helyszíneken is fellépünk. Eddig tizenháromezernél is több látogatónk volt, százötven óvoda, iskolák, Erzsébet tábor, Erzsébet hotelek közönsége előtt arattunk nagy sikereket.

A Bács-Kiskun Megyei Könyvtárral és a Komárom-Esztergom Megyei Könyvtárral kialakított együttműködésünknek köszönhetően folyamatosan járjuk a megyék kis könyvtárait, ahol mindig nagy sikert aratunk.

Képgaléria Itt!

Reméljük, hogy a könyvtárak népszerűségének növelésében is részt vehetünk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!