Kulturális intézmények

Művelődési intézmény vezetők, művelődésszervezők figyelmébe ajánljuk!

A Bogárháton projekt célja: hogy szórakoztatva megismertesse és közelebb hozza az emberekhez a rovarok és közvetve valamennyi állat- és növény, egyéb természeti kincseink világát.

Művelődési intézmények számára kidolgozott, színpadi közönség előtt is bemutatható Bogárháton programjaink kiváló kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak! 

A Bogárháton 2017-es őszi és2017/18-as téli évadra szóló műsorajánlata

Neveljünk közönséget Bogárháton!

Célunk, hogy az óvodás és iskolás korosztályt a művelődési házakba hozzuk, a bemutatót iskolai matiné vagy ovis délelőtti foglalkozás keretében javasoljuk.

Muslinca Ica mustot készít

( a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Ki bújik az avar alá?

( a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Mikulás bogarai

( a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárréti karácsony

( a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárháton jelmezbál, avagy mi a "mimikri"?

 (a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Mentsük meg a Földet Bogárháton!

( a programról bővebben ide kattntva olvashat)

 

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban gyerekeknek, óvodás kortól 12 éves korig, de a kísérőként jelen levő felnőttek számára is szórakoztató és érdekes kikapcsolódás.

További tudnivalók:

A program 45 perces előadás része a színpadon zajlik. Résztvevők száma az előadóterem nagyságától függ. A látványos előadás interaktív, a színpadra hívott jelentkező gyerekek, sőt maguk a nézőtéren ülők is tevékenyen bekapcsolódnak.

Bogárháton bemutatóink különleges, egyedülálló élményt nyújtanak. Miért?

Mert egyszerre nevelnek és szórakoztatnak, mert egyszerre adják a mese varázsát és az új ismereteket. Nem klasszikus mese, hanem egy sajátos ötvözet. Interaktív, a közönséget bevonó előadás.

Élénypedagógiai és fejlesztő pedagógiai elemek felhasználásával, játékokkal, sok-sok mókával ötvözzük előadásainkat, mely egy különleges világ, a rovarok világának megismertetésére és védelmére is irányul.

A bemutatót követően igény szerint választható valamennyi programhoz 30 perces vagy 1 órás bogaras játékbemutató, valamint hozzá kapcsolódóan (felár ellenében) bogárfestés, valamint a bemutatón látott makettek, rovarok közelebbről is megtekinthetők.
Bogaras játékaink döntően hulladék anyagokból készülnek.

Valamennyi programunk beépíthető

tematikus napok, témahetek, falunapok

programjába is.

Áraink egyediek, a megrendelt bemutató helyétől, résztvevők létszámától, megrendelt előadás (ok) mennyiségétől függően az intézmény vezetőjével történő egyeztetést követően alakítjuk ki a végső összeget.

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!