Kulturális intézmények

Művelődési intézmény vezetők, művelődésszervezők figyelmébe ajánljuk!

A Bogárháton projekt célja: hogy szórakoztatva megismertesse és közelebb hozza az emberekhez a rovarok és közvetve valamennyi állat- és növény, egyéb természeti kincseink világát.

Művelődési intézmények számára kidolgozott, színpadi közönség előtt is bemutatható Bogárháton programjaink kiváló kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak! 

 

Neveljünk közönséget Bogárháton!

 

Célunk, hogy az óvodás és iskolás korosztályt a művelődési házakba hozzuk, a bemutatót iskolai matiné vagy ovis délelőtti foglalkozás keretében javasoljuk.

A Bogárháton 2018-as téli évadra szóló műsorajánlata

Katica és a dínótojás 

(a programról bővebben ide kattintva olvashat)

A meséhez kapcsolódik óvodák és iskolák számára kiírt pályázatunk, melybe, akár a helyiséget biztosítva,  a kulturális intézmények is bekapcsolódhatnak!

A PÁLYÁZAT RÓL bővebben ITT olvashat!

Bogárháton jelmezbál, avagy mi a "mimikri"?

 (a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Ajánlatok 2018 tavaszára

Tavaszi meséink kapcsolódnak a Víz világnapjához, Föld napjához, gyereknaphoz.

Szabadítsuk ki a vízitündért!

(a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárháton mentsük meg a Földet!

(a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Katica és a bogárgyerekek

(a programról bővebben ide kattintva olvashat)

Bogárréti fesztivál!

(a programról bővebben ide kattintva olvashat) 

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban gyerekeknek, óvodás kortól 12 éves korig, de a kísérőként jelen levő felnőttek számára is szórakoztató és érdekes kikapcsolódás.

További tudnivalók:

A program 45 perces előadás része a színpadon zajlik. Résztvevők száma az előadóterem nagyságától függ. A látványos előadás interaktív, a színpadra hívott jelentkező gyerekek, sőt maguk a nézőtéren ülők is tevékenyen bekapcsolódnak.

Bogárháton bemutatóink különleges, egyedülálló élményt nyújtanak. Miért?

Mert egyszerre nevelnek és szórakoztatnak, mert egyszerre adják a mese varázsát és az új ismereteket. Nem klasszikus mese, hanem egy sajátos ötvözet. Interaktív, a közönséget bevonó előadás.

Élénypedagógiai és fejlesztő pedagógiai elemek felhasználásával, játékokkal, sok-sok mókával ötvözzük előadásainkat, mely egy különleges világ, a rovarok világának megismertetésére és védelmére is irányul.

A bemutatót követően igény szerint választható valamennyi programhoz 30 perces vagy 1 órás bogaras játékbemutató, valamint hozzá kapcsolódóan (felár ellenében) bogárfestés, valamint a bemutatón látott makettek, rovarok közelebbről is megtekinthetők.
Bogaras játékaink döntően hulladék anyagokból készülnek.

Valamennyi programunk beépíthető

tematikus napok, témahetek, falunapok

programjába is.

Áraink egyediek, a megrendelt bemutató helyétől, résztvevők létszámától, megrendelt előadás (ok) mennyiségétől függően az intézmény vezetőjével történő egyeztetést követően alakítjuk ki a végső összeget.

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!