Online előadás Beporzók

Választható téma:

2. Beporzók különös világa

Ez az előadás olyan lesz, mint egy mese, csak a szereplők igaziból léteznek!

Mik a beporzók? A méhecske, darázs élete, darázsfészkek a közelünkben. Mire figyeljünk? Más beporzók. Rózsabogár, hangya, pillangók. Miért fontosak? Néhány különleges beporzó, amelyek nem rovarok (ez titok!), és amelyeket szintén védenünk kell. 

Mit tehetsz te a beporzókért? van-e kedvenced, melyik tetszett?

Milyen élő rovarokat mutatok be? Az otthon tartott trópusi fajok közül ebben az előadásban Rózsikát, a hazai, és Manfrédot, a trópusi rózsabogarat mutatom be. valamint Tigriskét, az ő kiléte is titok, de annyit elárulhatok, hogy egy rovar!

A kertben, Pilisben , szabadon élő rovarok esetében ez attól függ, milyen fajokat fogunk be éppen, hiszen nem tartjuk őket sokáig fogságban.

Különleges technikát is használunk, egy digitális mikroszkópot, amivel megnézhetjük felnagyítva a rovarok szemét, testrészeit, itt például a pillangók szárnyát. Nagyon lenyűgöző látvány!

Az előadás időtartama választható: 35 perc, 45 perc vagy 60 perc, s ha tetszett, lehet kérni több alkalmat is!

Árak:

Előadás időtartama 35 perc, bruttó 5000 forint. 

Előadás időtartama 45 perc, bruttó 7000 forint.

Előadás időtartama 60 perc, bruttó 10000 forint.

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet: 

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Megrendelő email címe *:
megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők keresztnevei *:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Kedvencek, egyéb igény leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.