Online előadás Kedvenc

Választható téma:

4. Kedvenc rovaraim bemutatása, hogyan élnek?

Sok rovart tartok terráriumban és sok rovar van a házam körül is, mivel a Pilisben, az erdő mellett élek. Az eltelt évek alatt megismertem őket, és vannak kedvenc fajaim. A közel 50 makettemből is, melyeket saját magam készítettem,vannak, melyek különösen kedvesek.

Ezekből mutatom be a leginkább kedveseket, makettben a szarvasbogarat és az almaeszelényt, valamint egy titkos kedvencet. A terráriumi rovarokból Emőkét, az ausztráliai levélutánzó sáskát, és különleges életmódját! Itt lesz még velem Samu, a titokzatos bogár és egy egész zenekar, akik Afrikából érkeztek, Etiópiából. Ők rokonai a hazánkban hegedűvel zenélő rovarnak, ugye tudod, kiknek?

Kinti kedvenceimből azokat tudom megmutatni, melyek most megtalálhatók, és éppen meg is találom őket. Tudod, nem szeretem sokáig fogságban tartani ezeket a szabad jószágokat. Úgyhogy nagyon izgalmas lesz ez a velem töltött idő!

Különleges technikát is használunk, egy digitális mikroszkópot, amivel megnézhetjük felnagyítva a rovarok szemét, testrészeit. Nagyon lenyűgöző látvány!

Ha van saját kedvenced, és megírjátok, igyekszem begyűjteni. nem ígérem, hogy találok, de mindent megteszek érte. Nincs más hátra, mint a jelentkezés!

Az előadás időtartama választható: 35 perc, 45 perc vagy 60 perc, s ha tetszett, lehet kérni több alkalmat is!

Árak:

Előadás időtartama 35 perc, bruttó 5000 forint. 

Előadás időtartama 45 perc, bruttó 7000 forint.

Előadás időtartama 60 perc, bruttó 10000 forint.

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet: 

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Megrendelő email címe *:
megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők keresztnevei *:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Kedvencek, egyéb igény leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.