Online előadás Víz

Választható téma:

Vízi, vízhez kötődő rovarok

Ez az előadás olyan lesz, mint egy mese, csak a szereplők igaziból léteznek!

Élnek-e a vízben rovarok, milyenek, hogyan néznek ki? Mivel táplálkoznak? Hol találkozhatsz velük, hogyan nézheted meg őket?

Milyen élő rovarokat láthatsz? Az otthon tartott trópusi fajok közül ebben az előadásban Karcsikánét, a kéregutánzó sáskát, Alízkát a köderdei botsáskát, és egy meglepetés fajt mutatok be.

A kinti, vizeinkben szabadon élő rovarok esetében ez attól függ, milyen fajokat fogunk be éppen, hiszen nem tartjuk őket sokáig fogságban. Lehetséges egy molnárka, szúnyoglárvák, valamint egy félelmetes, rovarokkal táplálkozó vízi élőlény. Elárulhatom, hogy nem hal.

Különleges technikát is használunk, egy digitális mikroszkópot, amivel megnézhetjük felnagyítva a rovarok szemét, testrészeit, a szúnyoglárvákat, kisebb vízi lényeket. Ahogy még nem láttad! Nagyon lenyűgöző látvány!

Az előadás időtartama választható: 35 perc, 45 perc vagy 60 perc, s ha tetszett, lehet kérni több alkalmat is!

Árak:

Előadás időtartama 35 perc, bruttó 5000 forint. 

Előadás időtartama 45 perc, bruttó 7000 forint.

Előadás időtartama 60 perc, bruttó 10000 forint.

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet:

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Megrendelő email címe *:
megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők keresztnevei *:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Kedvencek, egyéb igény leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.