Őszi Bogara..zoó

Bogárréti őszi mesék sorozat

Ki bújik az avar alá?

Bogárrétre beköszöntött az ősz. Bogaras bácsi és Katica segítenek a bogaraknak, és más állatoknak a téli felkészülésben. A madárvonulás, a süni elbújása éppúgy helyet kap az előadásban, mint a denevérek barlangba költözése és a rovarpeték letakarása.

(Video megtekintése

Az előadás meseszerűen mutatja be az ősz történéseit oly módon, hogy a nézőtéren ülők maguk is részeseivé válnak, szórakozva, észrevétlenül szereznek sok új ismeretet a rovarvilágról és a környezetünkről.

A réten lakó bogarak mindennapjaiba pillanthatunk bele a „Bogárréti meséken” keresztül. A Bogárháton bemutatók 2016-ban a mesékhez kapcsolódó tematikus előadásokat is ajánlanak.

Élménypedagógia és környezeti nevelés a szórakoztatás jegyében!

Az előadás során maketteket és élő példányokat is bemutatunk, egyéb szemléltető eszközeink, játékaink döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!