Részvétel pályázatokban

Bogárháton bemutatók pályázatok megvalósításában!

A Bogárháton bemutatók programsorozat óriási tapasztalattal és kiemelkedő sikerrel vett és vesz részt pályázati projektek megvalósításában, mint alvállalkozó. Csodabogarak Alapítványunk partnerként is ajánlja több állomásos bogaras, interaktív előadásait, a bogaras meséket, környezettudatos óriás, bogaras játékait.

Az alapítvány rprogramjai kiválóan kapcsolhatók, beilleszthetők a társadalmi felelősségválalláshoz, az eltérő nevelési igényű gyermekek integrálásához, családháló programok, érzéknyítő programok megvalósítására,fejlesztő és szociális jellegű egyéb pályázatokhoz. 

Bogaras programjaink, csoportjátékaink közösségépítő, egymást segítő, tudatosságra nevelő hatásúak oly módon, hogy a részt vevők játszva, észrevétlen tanulják meg ezeket a készségeket.

A megvalósításban mindig egyedi, a pályázó által vállalt megvalósítandó feladathoz igazodva alakítjuk a bemutatókat.

Tapasztalataink többek között az Erzsébet táborokban szereztük, ahol 2 éven keresztül 8 állomásos bemutatóinkkal vettünk részt (Balatonfenyvesen és Fonyódligeten), melyek sok ezer gyermeknek nyújtottak felejthetetlen élményt.

Több iskola és óvoda egészségvédelmi, környezetvédelmi pályázatán is részt vettünk már ezen kívül.

Ajánlatunkhoz az iskolai (bőveben Itt), óvodai (bővebben Itt) bemutatónik, mesés előadásaink (bővebben Itt) tanulmányozását javasoljuk.

Bogárháton bemutatóink Magyarországon egyedülálló, különleges élményt nyújtanak. Miért?

Mert egyszerre nevelnek és szórakoztatnak,Élénypedagógiai és fejlesztő pedagógiai elemek felhasználásával, játékokkal, sok-sok mókával ötvözzük előadásainkat, mely egy különleges világ, a rovarok világának megismertetésére és védelmére is irányul.

Bogaras játékaink döntően hulladék anyagokból készülnek.

Áraink egyediek, a megrendelt bemutató helyétől, résztvevők létszámától, megrendelt előadás (ok) mennyiségétől függően az intézmény vezetőjével történő egyeztetést követően alakítjuk ki a végső összeget.

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!