2 állomásos bemutató

Az iskolások részére kidolgozott két állomásos bemutató, mely évszakhoz kötötten változtatható

2017 őszi ajánlat

Két külön tematikára épülő bemutató két helyszínen (vagy egy nagyobb teremben elkülönítve), két külön foglalkozásvezető közreműködésével:

1. állomás

Általános bogárbemutató

Mit kell tudnunk a rovarokról, a rovarevő állatokról? Különleges tulajdonságok bemutatása interaktív formában, makettek, élő rovarok segítségével. Sok vidámság és a rovarok életéből vett játékok.

2. állomás 

Őszi Bogárháton

Őszi körkép a természetben. Mit csinálnak a rovarok és a rovarevő állatok, hogyan készülnek a téli hidegre? Termések és fák, egyéb érdekes, megfogható anyagok, és sok-sok játék.

A bemutató alsó- és felső tagozatos diákok számára egyaránt hasznos, szórakoztató kikapcsolódást nyújt.

 

Megfogható makettek, élő rovarok, interakció, játékok színesítik a foglalkozást, mely 45 perces. Sok-sok vidámság várja a részt vevőket!

Bogaras játékaink döntően hulladék anyagokból készülnek.

Az előadás kapcsolódik a környezet ismeret, illetve a biológia tantárgyak anyagához, elmélyíti a megszerzett tudást. Célunk a környezet, ezen belül a rovarok világáak védelme. Megismerve e sokszor parányi lények életét, jobban átérezzük védelmük megóvásának szükségességét is.

Létszámhatár állomásonként 50-60 fő, de a legideálisabb osztályonként vagy azon belüli csoportbontásban tartani. Tematikus napok anyagába beépíthető, egyeztetés alapján akár egyéni tematikával.

Mindenben igyekszünk az iskolák igényeit figyelembe venni, rugalmasan idomulunk az időbeosztáshoz is. 

Áraink szintén egyediek, a bemutató helyétől, a létszámtól, a megrendelt előadás (ok) számától függően, az intézmény vezetőjével egyeztetve alakítjuk ki a végső összeget. Több bemutatóra vagy több csoportra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!