Online előad Év rovara

Választható téma:

Gerzson az év rovara, rokonsága, lebontó rovarok a nagyvilágban

Ez az előadás olyan lesz, mint egy mese, csak a szereplők igaziból léteznek!

2020-ban az Év rovara a változékony tavaszi álganéjtúró. A bemutatón bemutatjuk Gerzsont, a faj élő képviselőjét és népes rokonságát. A hulladékcsökkentésre is tekintettel megismerkedünka  lebontás fontosságával, a ganajtúrók mellett bemutatásra kerül a hangya és a közútálatnak örvendő csótány is. ha megmutatjuk Góliátot, kicsit megváltozhat ez a vélekedés.

Az előadás témájához kapcsolódó tornák: gurítunk hátrafelé, szorgosan dolgozunk, mint a kis hangyák, összeszedjük a szemetet, elássuk, sőt még ennyi is fogunk, természetesen csak képletesen, a képzelet szárnyán suhanva.

Gazsi mellett egy titokzatos, de mégis megszerethető élőlényt is előcsalogatunk rejtekéből, aki nagy uborka rajongó: Lajoskát.

 

Előadás időtartama 30-35 perc,  óvodai csoportoknak, iskolai osztálynak bruttó 7.000 forint, családoknak bruttó 5000 forint.

A felsoroltaktól eltérő időtartam esetén telefonos egyeztetés alapján megbeszéljük a díjat.

 

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet:

 

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Intézmény esetén az intézmény neve:
Településnév *:
Megrendelő email címe *:
Megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők korcsoportja:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:
Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Egyéni tematika leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.