Barlangos bogaras mese

 

A barlangba esett Bogárkő

A Bogárréti mesék sorozat 2019-es darabja

A történetben bemutatjuk a havasi cincért, mely 2019-ben az év rovara!

A mesében Cincér Kázmér, a havasi cincér beejti egy barlangba Bogárrét fontos varázskövét,a  Bogárkövet. Utána indul, de eltéved. Bogaras bácsi, Katica és Kázmér testvérei elindulnak, hogy megmentsék. A mentésben a barlangi élőlények is segítenek. Az interaktív, játékos előadásban a gyerekek válnak szereplőkké, miközben a segítségnyújtás élményén túl a sötét barlangban a látás nélküli világot is megtapasztalhatják.

Galéria megtekintése:

 

Ajánljuk óvodákba, iskolákba, elsősorban az alsós korosztálynak, művelődési házak, könyvtárak tematikus programjaként., fesztiválok, falunapok gyermekprogramjaként. A kulturális intézmények által szervezett programon a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek tanítási időben, csoportosan is részt vehetnek.

A réten lakó bogarak mindennapjaiba pillanthatunk bele a „Bogárréti meséken” keresztül. A Bogárháton bemutatók 2016-ban a mesékhez kapcsolódó tematikus előadásokat is ajánlanak.

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők. 

Kiegészítő foglalkozásként gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk, miközben a bemutatott makettek, rovarok megfoghatók, közelebbről is megtekinthetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. 

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk.

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!

Ízelítő műsorainkból itt