Magunkról

"Érdekes dolog megállni egy kuszán benőtt part mellett, amelyet sokféle növény borít, madarak dalolnak a bokrokban, a levegőben rovarok röpködnek, és férgek másznak a nedves földben, és eltűnődni azon, hogy mindezeket a finom gonddal szerkesztett formákat, amelyek annyira különbözők, és amelyek oly bonyolult módon függnek egymástól, egytől egyig olyan törvények hozták létre, melyek ma is működnek körülöttünk."

                                                              Charles Darwin

Kedves Látogató!

Pedagógusként és amatőr zoológusként mindig is küldetésemnek éreztem, hogy megismertessem és megszerettessem az emberekkel az őket körülölelő természetet. A rovarvilág bemutatása pedig csodálatos lehetőségeket rejt! Környezetvédőként felvállaltam, hogy feleségemmel, aki társam a bemutatókon, ráirányítjuk a figyelmet arra, hogy a hatlábú élőlények nélkülözhetetlenek az ökoszisztémában. Immár 6 éve indult útnak a Bogárháton, és sok-sok emberhez vittük közelebb a rovarvilágot. Küldetésünk kiegészült az ökoérzékenyítés programmal, mely a természet és az emberiség egymásra utaltságát, egymással összhangban való együttélését hangsúlyozza.

Célunk megvalósításában a Csodabogarak Alapítvány is közreműködik.

A környezettudatos nevelés szerves részeként játékos, interaktív módon szeretnénk bogárbemutatóinkkal a fiatal korosztályt megismertetni a bogarak, lepkék és más rovarok csodáival.

Fesztiválok, egyéb rendezvények alkalmával szórakoztatva az egész család rácsodálkozhat a körülötte, szinte észrevétlenül megbújó élőlények kivételes képeségeire.

Bogárbemutatóink programjai rugalmasan igazodnak a megrendelő igényeihez.

 Ajánlatot kérni az Ajánlatkérés menüpontban kitöltött úrlapon vagy a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken lehet.