A méhkirálynő koronája

A méhkirálynő koronája mesés előadás

Züm-Züm Izabella kirajzott családjával, de útközben ellvesztette a koronáját! A korona nagyon fontos, mert e nélkül nem tudja irányítani a méhcsaládot. Katica újdonsült barátjával, Züm-Zümmel és Bogaras bácsival segítségére siet, és egy ládábam, lakatok alatt ,meg is találja. Kinyitni viszont csak komoly feladatopk árán lehet. Mi van a ládában? Mit is csinálnak a méhecskék? 

A mesében a gyerekek is részt vesznek, közösen oldják meg a feladatokat és végül kiderül, mit rejt a láda. Közben bogaras bácsi beavatja őket a méhecskék és más beporzók életébe is.

Interaktív, szórakozató előadás élő (nem csípő) rovarokkal és sok-sok izgalommal.

Élő állatok és makettek az előadáson!

Ajánljuk művelődési házaknak, könyvtáraknak, iskoláknak, óvodáknak, fesztiválokra, falunapokra, de önmagában is nagyszerű program lehet. 

A kulturális intézmények és az oktatási intézmények együttműködéseként a programon a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek szervezetten is részt vehetnek.

Kiegészítő foglalkozásként (felár ellenében) gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk. 

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!