Gerzson, év rovara mese

A Csodabogarak Alapítvány 2020-as év rovarához, a tavaszi álganéjtúróhoz kapcsolódó mesés előadásának címe:

Gerzson, a ganajtúró bogár házasodik

Gerzson, a Bogárréten élő tavaszi álganéjtúró bogár, feleségül kéri Erzsókot, a ganéjtúró bogár leányt. Azonban Erzsók csak akkor megy feleségül Gerzsonhoz, ha a bogár legény a Földön élő rokon bogarak által készített golyókból hoz neki.

A feladat nem könnyű, de Bogaras bácsi és Katica, no meg a gyerekek, akik maguk is bogárkává változnak, segítenek, hogy végül a pár megtarthassa az esküvőt.

Képgaléria a meséről Itt

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért

Élő állatok és makettek az előadáson!

Ajánljuk művelődési házaknak, könyvtáraknak, iskoláknak, óvodáknak, fesztiválokra, falunapokra, de önmagában is nagyszerű program lehet. 

A kulturális intézmények és az oktatási intézmények együttműködéseként a programon a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek szervezetten is részt vehetnek.

Kiegészítő foglalkozásként (felár ellenében) gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk. 

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!