Bogárréti FARSANG

Öko-érzékenyítő mesék sorozat

Bogárháton mesés előadás élő állatokkal, makettekkel

Farsangi időszakra

Program címe:

Bogárréti jelmezbál, avagy mi a mimikri?

Bogárrét lakói szeretnének más élőlények jelmezébe öltözni. Ebben segítségükre van a Bogaras bácsi és a kicsit félénk Katica. 

Miközben a rét lakóinak és érdekes rokonaiknak szokásait makettek és élő rovarok segítségével bemutatjuk, a közönség tagjaiból kiválasztott szereplők, akik a rovarok bőrébe bújnak, egy különleges jelmezes felvonuláson is részt vesznek.

A bemutató interaktív előadás, élménypedagógiai és fejlesztő pedagógiai alapon nyugvó játékos foglalkozás egyben. (Galéria ITT)

 

Ajánljuk óvodákba, iskolákba, elsősorban az alsós korosztálynak, művelődési házak, könyvtárak tematikus programjaként., fesztiválok, falunapok gyermekprogramjaként. A kulturális intézmények által szervezett programon a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek tanítási időben, csoportosan is részt vehetnek.

Kiegészítő foglalkozásként gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk, miközben a bemutatott makettek, rovarok megfoghatók, közelebbről is megtekinthetők.

Bogárrét a Pilisben, egy nagy tölgyes közepén fekszik. Gubó manó, a rét védelmezője elvarázsolta, így csak a jó emberek láthatják. Lakói többek között: Baltazár a szarvasbogár, Csíkos a csíkos hátú poloska, Manfréd, a zöld rózsabogár, Bömbi a hernyó, Cirpegi, a mezei tücsök és a többiek, akik sok izgalmas kalandon mennek keresztül.

A réten lakó bogarak mindennapjaiba pillanthatunk bele a „Bogárréti meséken” keresztül. 

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők. 

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. 

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk.

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!

Ízelítő műsorainkból itt