Bogárháton Földmentés

Öko-érzékenyítő mesék sorozat

Bogárháton mentsük meg a Földet!

Bogárrét lakói egy tavaszi napon arra ébrednek, hogy valaki repülőről rengeteg szemetet dobott lakóhelyükre. A szemét azzal fenyeget, hogy elpusztulnak a növények, el kell költözzenek.
A rovarok kétségbeesnek, de most is számíthatnak a Bogaras bácsi, Katica és a közönség segítségére, akik sok feladat megoldásával az egész bolygó megmentéséért is harcba indulnak. 

Képek a meséről

Az előadás meseszerűen mutatja be, hogyan ébred a természet tavasszal, milyen rovarokkal találkozhatunk, hogyan élik mindennapjaikat. A bemutató interaktív, élménypedagógiai és fejlesztő pedagógiai alapon nyugvó játékos foglalkozás egyben.

Élő állatok és makettek az előadáson!

Ajánljuk művelődési házaknak, könyvtáraknak, iskoláknak, óvodáknak, akár a Víz világnapjához kötődően, fesztiválokra, falunapokra, de önmagában is nagyszerű program lehet. 

A kulturális intézmények és az oktatási intézmények együttműködéseként a programon a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek szervezetten is részt vehetnek.

Kiegészítő foglalkozásként (felár ellenében) gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk. 

Bogárrét a Pilisben, egy nagy tölgyes közepén fekszik. Gubó manó, a rét védelmezője elvarázsolta, így csak a jó emberek láthatják. Lakói: Baltazár a szarvasbogár, Csíkos a csíkos hátú poloska, Manfréd, a zöld rózsabogár, Bömbi a hernyó, Cirpegi, a mezei tücsök és a többiek, akik sok izgalmas kalandon mennek keresztül.

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Több bemutatóra szóló megrendelésnél kedvezményt biztosítunk.

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!