Nyári tábori Bogara..zo

Kedves Táborszervező!

.Szeretnénk felajánlani a Magyarországon egyedül álló  Bogárháton bemutatókat, és annak 7 éves tapasztalatot ötvöző, nyári tábori kínálatát, mely a jelen helyzetre tekintettel, érintésmentes változatot, illetve online bejelentkezős változatot is tartalmaz.

Pályázatok programmegvalósításában is nagy tapasztalattal rendelkezünk, megfelelünk az EFOP és más pályázatok kritériumainak.

A járványügyi szabályok, előarások betartásával a helyszínen átadjuk a nyilatkozatunkat egészségi állapotunkra vonatkozóan.

A téma a rovarvilág, mely mindig izgalmas és érdekes, ezért is lett egyre népszerűbb az eltelt 7 év alatt a Bogárháton, és évente több, mint 8000 táborozó diákot tudott elérni és szórakoztatni.

A bemutatón maketteket és élő rovarokat is bemutatunk, és most idén az online eszközök segítségével egy digitális mikroszkóp segítségével a szabad szemmel nem látható, de lenyűgöző részleteket is megmutatjuk.

Korosztály: óvodás, általános iskolás és középiskolás diákok. Speciális nevelési igényű gyermekek is részt vehetnek a programban, nagyon jók a tapasztalatok.

A bemutató interaktív, a gyerekekkel játszunk is, egy-egy rovar tulajdonságot, a csoportos viselkedést is modellezhetjük. Természetesen a játékok nagyban függnek attól, milyen útmutatást adnak a hatóságok a járványügyi szabályokról, mert azt feltétlenül és maradéktalanul betartjuk.

Ajánlatunk:

  1. 1.       Bogárháton előadás Bogaras bácsival

-          Időtartam 1-2 óra,

-          kiscsoportos bontásban is lehet előadás, ahogy a járványügyi szabályok is javasolják, ekkor 2,3,4 előadás is lehet egy nap,

-          téma általános Bogara..zoo vagy lehet speciális, pl. az adott tájegységre jellemző rovarok, erdei rovarok, stb.

-          helyigény: lehet a szabadban, ha nem esik az eső, vagy egy teremben,

-          eszközigény: nagyobb asztal, áramforrás a laptop használatához, teremben jó a projektor

-          további igény: viszonylagos nyugalom a bemutató helyszínén, távolabb legyen a zajos helyektől, ha lehet (főút, a tábor fő közlekedési útvonala, konyha, stb.),

-          díjazás: általában függ a gyermeklétszámtól, a megrendelt előadások mennyiségétől, a megtett útvonal hosszától. Egy bemutató bruttó 20.000,-Ft, csoportbontás esetén az árat megbeszélés alapján csökkenteni tudjuk. Nagyobb távolság esetén egyeztetés alapján útiköltséget számolunk fel.

Kérjen ajánlatot a Jelentkezés űrlap kitöltésével vagy érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken.

  1. 2.      Bogaras előadások egyszerre több előadóval

-          nagy létszám esetén, csoportbontás alapján egyszerre foglalkozunk 2,3,4,5,6 csoporttal is, akik aztán forgó rendszerben vesznek részt valamennyi helyszínen, állomáson. Különböző témájú állomások várják a csoportokat:

  • Általános Bogara..zoo
  • Vízi rovarvilág és környezetszennyezés
  • Biodiverzitás
  • Év rovara és a lebontó rovarok, ízeltlábúak
  • Magyar dínók és ősi rovarok
  • Föld méhének kincsi, sötétben élő rovarok

-          a témákon belül tetszés szerint lehet válogatni

-          helyigény: lehet szabadban, egymástól megfelelő távolságra, a zavarás minimalizálása érdekében, rossz idő esetén egy mástól lehetőség szerint távolabb, akár helyiségenként, akár egy nagyobb folyosón, a csapat nagyon rugalmas, sok tapasztalattal

-          eszközigény, ahány állomás, annyi asztal, áramforrás a laptopnak, a digitális mikroszkóp használatához,

-          díjazás. függ a csoportok számától, gyermek létszámtól, megtett km. hosszától, a 15.000.-ft/ állomás induló díjszabást egyeztetés után tudjuk változtatni. Nagyobb távolságra levő táborhelyszín esetén útiköltséget kell felszámolnunk, melynek mértékét szintén egyeztetjük.

Kérjen ajánlatot a Jelentkezés űrlap kitöltésével vagy érdeklődjön a Kapcsolamenüpontban feltüntetett elérhetőségeken.