Tábori mesés előadás

 Mesés előadás táborokban óvodás és alsós iskolás korosztálynak

Év meséje: Gerzson, a ganajtúró bogár házasodik. 

Gerzson, a Bogárréten élő tavaszi álganéjtúró bogár, feleségül kéri Erzsókot, az álganéjtúró bogár leányt. Azonban Erzsók csak akkor megy feleségül Gerzsonhoz, ha a bogár legény a Földön élő rokon bogarak által készített golyókból hoz neki.

A feladat nem könnyű, de Bogaras bácsi és Katica, no meg a gyerekek, akik maguk is bogárkává változnak, segítenek, hogy végül a pár megtarthassa az esküvőt. A mesében a két ganajtúró bogár báb formájában jelenik meg

-          ideális nézőszám egy előadáson 60 főig, de természetesen nagyobb létszám esetén is megtartható,

-          egymás után több előadás is tartható

-          szórakoztató előadás makettekkel és élő rovarokkal,

-          a járványügyi helyzettől függően érintéses vagy érintés mentes változatban is,

-          helyszín lehet szabadtéren, amennyiben nincs komolyabb figyelmet elterelő, zavaró körülmény, pl, főút vagy más csoportos foglalkozás, egyébként létszámtól függően kisebb vagy nagyobb terem, a színpad előtt hellyel a játéknak,

-          eszköz igény: egy nagyobb asztal,

-          díjazás: általában függ a gyermeklétszámtól, a megrendelt előadások mennyiségétől, a megtett útvonal hosszától. Egy előadás alapára bruttó 60.000,-Ft., melyet közös megegyezés alapján tudunk rugalmasan alakítani.  Nagyobb távolság esetén egyeztetés alapján útiköltséget számolunk fel.

Kérjen ajánlatot a Jelentkezés űrlap kitöltésével vagy érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken.