Online előadás Beporzók

Választható téma:

2. Beporzók különös világa

Ez az előadás olyan lesz, mint egy mese, csak a szereplők igaziból léteznek!

Mik a beporzók? A méhecske, darázs élete, darázsfészkek a közelünkben. Mire figyeljünk? Más beporzók. Rózsabogár, hangya, pillangók. Miért fontosak? Néhány különleges beporzó, amelyek nem rovarok (ez titok!), és amelyeket szintén védenünk kell.

A bemutató során alkalmazott gyakorlatok többek között: repkedünk, mint a pillangók, riszáljuk a  fenekünket,. minta  a darázs, gyűjtjük a virágport a virágokból.  

Milyen élő rovarokat mutatok be? Az otthon tartott trópusi fajok közül ebben az előadásban Rózsikát, a hazai, és Manfrédot, a trópusi rózsabogarat mutatom be. valamint Tigriskét, az ő kiléte is titok, de annyit elárulhatok, hogy egy rovar!

A kertben, Pilisben , szabadon élő rovarok esetében ez attól függ, milyen fajokat fogunk be éppen, hiszen nem tartjuk őket sokáig fogságban.

 

Előadás időtartama 30-35 perc,  óvodai csoportoknak, iskolai osztálynak bruttó 7.000 forint, családoknak bruttó 5000 forint.

A felsoroltaktól eltérő időtartam esetén telefonos egyeztetés alapján megbeszéljük a díjat.

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet: 

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Intézmény esetén az intézmény neve:
Településnév *:
Megrendelő email címe *:
Megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők korcsoportja:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:
Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Egyéni tematika leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.