Mikulás bogarai mese

Öko-érzékenyítő mesék sorozat

Mikulás bogarai

A Mikulás levelet küld a Bogaras bácsinak, melyben kéri, hogy segítsen a bogárréti bogarak számára ajándékokat összeállítani.

A tevékenységben részt vesz Katica és a közönség is, akikkel közösen megismerik a rét lakóit és azok különös szokásait, miközben az ajándékok elkészülnek.

A réten lakó bogarak mindennapjaiba pillanthatunk bele a „Bogárréti meséken” keresztül. A Bogárháton bemutatók 2016-tól a mesékhez kapcsolódó tematikus előadásokat is ajánlanak.

A bemutató interaktív előadás, élménypedagógiai és fejlesztő pedagógiai alapon nyugvó játékos foglalkozás egyben.

Ajánljuk óvodáknak, iskoláknak és művelődési házak, könyvtárak tematikus programjaként, mely alkalmas arra, hogy a helyi óvodás és alsós iskolás gyerekek szervezetten ellátogassanak egy kulturális intézménybe.

Bogárrét a Pilisben, egy nagy tölgyes közepén fekszik. Gubó manó, a rét védelmezője elvarázsolta, így csak a jó emberek láthatják. Lakói: Baltazár a szarvasbogár, Csíkos a csíkos hátú poloska, Manfréd, a zöld rózsabogár, Bömbi a hernyó, Cirpegi, a mezei tücsök és a többiek, akik sok izgalmas kalandon mennek keresztül.

Kiegészítő foglalkozásként gipszbogár festést és bogaras játékokat ajánlunk, miközben a bemutatott makettek, rovarok megfoghatók, közelebbről is megtekinthetők.

A felhasznált jelmezek, játékok, kellékek döntően újrahasznosított anyagból készülnek.

Előadásaink időtartama 45 perc, azt követően fél óra időtartamban lehetőség van a bemutatott állatok, makettek megtekintésére, kézbe is vehetők.

Egyedi díjszabással dolgozunk, mely függ a fellépés helyétől, a bemutató létszámától, az előadás időtartamától. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni. Csoportos, több bemutatóra szóló megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Kérjen ajánlatot itt, vagy kattintson ide elérhetőségeinkért!