Online Bogara..zoo

 

Megrendelési Űrlap Ide kattintva tölthető ki!

Az Online Bogara..zoo a járványhelyzetre tekintettel arra hivatott, hogy az intézményekbe, óvodákba, iskolákba, könyvtárakba vagy akár a családokhoz elvigye a bemutató előadásokat.Az előadás különleges, hiszen a képernyőn keresztül szólítjuk meg a gyerekeket. Éppen ezért kicsit rendhagyó a tematika, máshogy tartjuk a bemutatót. Az időtartam 30 perc, amennyiben van igény, további 5 percben még beszélgethetünk, azonban az a tapasztalat, hogy ennyi idő az, amelynél még fenntartható a figyelem. Az előadás skype vagy zoom segítségével történik, mindenképpen fontos lenne egy nagyobb képernyős TV vagy akár projektor alkalmazása.

A tematika kifejezetten a mozgásra épül, tehát a fél óra alatt a gyerekek többféle mozgást is végeznek a rovarok mozgására építve, az online élményt társítjuk a mozgással. Hasonlóan a személyesen tartott bemutatóhoz, itt is megmutatjuk az élő rovarokat és rovar maketteket.

Előadások választható témái:

1. A botsáskák titkos élete

Bővebben az előadásról IDE kattintva olvashattok.

2. Beporzók különös világa

Bővebben az előadásról IDE kattintva olvashat.

3. Gerzson az év rovara, rokonsága, lebontó rovarok a nagyvilágban

Bővebben az előadásról IDE kattintva olvashat.

Árak:

Előadás időtartama 30-35 perc,  óvodai csoportoknak, iskolai osztálynak bruttó 7.000 forint, családoknak bruttó 5000 forint.

 

A felsoroltaktól eltérő időtartam esetén telefonos egyeztetés alapján megbeszéljük a díjat.

 

Megrendelni az alábbi Űrlap kitöltésével lehet: 

Online Bogara..zoo Űrlap

Az Online Bogara..zoo előadás megrendelése

Megrendelő neve *:
Intézmény esetén az intézmény neve:
Településnév *:
Megrendelő email címe *:
Megrendelő telefonszáma *:
Az előadásban részt vevő néző vagy nézők korcsoportja:
Választott előadás *:
Választott előadás időtartama *:
Eltérő időtartam esetén a kérés leírása:
Egyéni tematika leírása:
Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő a megadott adataimat a kapcsolattartáshoz szükséges mértékben, a GDPR-ben és az Adatkezelési Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

A megrendelést követően visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre, és megadjuk a díj befizetésére vonatkozó információt, továbbá a választható időpontokat. Ha szükséges, telefonon egyeztetünk. A befizetést követően online számlát állítunk ki. Ha van egyedi kérés, lehetőség szerint teljesítjük.